Scrisoare catre Paul

Bucuresti,
1 aprilie 2010

Draga Paul,

N-am timp sa citesc si sa comentez cat mi-as dori de des, dar cand ceva ma provoaca, originile oltenesti ma tradeaza si impulsurile ma arunca in actiune, nu intotdeauna asa cum mi-as dori insa.  Nenea readeru’ mi-a dezvaluit azi OFFtatul dintre randurile tale si-am zis sa nu raman ne-spusa.

Mai Paul, cei mai multi dintre oamenii prefera sa observe spectacolul si nu sa-l traiasca. Vor ca el sa inceapa, sa-i  satisfaca si mai ales, sa se termine. De-aia au venit: sa vada si sa primeasca pentru cat au platit.  O SAPCA aruncata trece indiferenta ochiului care nu simte vibratiile ca si tot spectacolul de-altfel, care continua si dupa caderea, doar simbolica, a cortinei. N-am inteles prea bine care-i faza cu blogroll-urile astea, dar iti simt mahnirea si oarecum o inteleg. Nu mai e nevoie sa o si cunosc, pentru ca in timp ce unii se ridica imediat, izbesc scaunul de spatar si dau repede sa plece ca sa iasa primii, altii raman sa-i spuna noapte buna sepcii ramase in asteptarea aplauzelor.

Pentru mine, blogroll-ul e un loc frumos, unde-mi pun la indemana link-urile dragi, pe care le impartasesc si celorlati cu genorozitate, in speranta ca le-o placea si lor, pe principiul: Daca am flori proaspete in vaza, nu tin vaza ascunsa in debara! Daca florile s-au uscat si apa se impute, nu asez vaza in fata musafirilor. Daca vaza e goala si nu-mi e de folos pe masa o asez intr-un colt de care nu ma impiedic prea des.

Nu vreau sa spun mai mult, iti dedic doar mini-plimbarea prin Macin din postul anterior,  si-ti urez sa nu ratezi niciuna din sepcile care raman pe adevarata baricada a scenei.

In rest, sunt bine, primavara imi prieste, ma pregatesc sa petrec Pastele pe munte, pe la apartament n-am facut nimic doar m-am gandit pe ce perete sa-mi pun prizele de catarat. Asemenea griji si preocupari, le doresc tuturor! (e de bine, sa ne-ntelegem!)

[Si-mi inchei scrisoarea brusc, ca nu-mi plac formulele de incheiere.]

Cu prietenie,

meet the Sun 😉

3 Comentarii

 • Iti multumesc enorm pentru cuvintele tale. Si pentru fiecare postare pe care o asezi aici, nu numai pentru Macinii dedicati.

  Meet… nu e foarte complicat cu blogroll-ul asta nenorocit. Eu am ales sa-l pun pe o pagina separata. Atata tot. Am acelasi respect pentru toti cei care se afla in lista, indiferent daca sa afla sau nu pe prima pagina. Pentru altii, din cate am observat, este ofensa suprema. Nu stiam si nici nu ma intereseaza. Sa fie sanatosi, fiecare cu fitele si cu necazurile sale. Nu ma deranjeaza decat mitocania si fariseismul celor care mi-au demonstrat cat sunt de mici. In rest, mazgalesc in continuare. Pentru mine, pentru prieteni, pentru cataratori…

  Multumesc. Am sapca-n mana! Ti-o pastrez…

 • Niciodata intelepciunea n-a fost o virtute a tineretii, dar batranii intelepti raman copii pana la moarte…

  Sa ne revedem cu bine!

  P.S. Stau ca pe ace, de-abia astept sa ajung acasa, sa dorm, sa ma trezesc la 4 si sa plec. La munteeee!

 • P.S. Imi place cum ai scos blogroll-ul din pagina. Pe bune! Al meu e prea mic ca sa-i dedic pagina speciala. Cantitativ, e mic 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *