PAct

Cei ce umblă mai puţin prin vacanţe şi mai mult pe bloguri, ştiu că tot particip la un concurs de proză arhiscurtă PAfoto de ceva vreme. Nu e pe bani sau premii ci doar pe provocare şi din drag pentru acest gen de proză: Călin ne arată o fotografie şi poveştile noastre în (jur de) 500 de semne… curg.

Acum (după observația binevenită a lui Claudiu):
se votează etapa a IV V-a “Nu mişcă nimeni!”, cea cu omul-statuie, etapă la care eu am înscris Figurantul (dacă aveţi timp, citiţi – nu sunt multe şi sunt scurte! şi votaţi până duminică seara la 8 )

se începe o nouă etapă, a V VI-a, “Pictaţi, vă rog!” pentru care fotografia-provocare este cea de mai jos:

portul Barcelona, zona pictorilor

Fotografie făcută în portul Barcelona, zona pictorilor, de Călin Hera (mai 2011)

 

Iată şi PA-ul meu: Pact

Bombăn de una singură învârtindu-mă între şevalet şi pânzele expuse de jur împrejurul lui. Parcă văd că el e undeva la umbră şi mă spionează! Cum să lase tablourile aici şi să plece? Un tub de vopsea se rosgoleşte tot mai departe cu fiecare rafală de vânt. Îl ridic şi îl aşez în sacoşă. Pe degete îmi rămân vopsele colorate. Ezit să mă şterg; mă apuc să strâng şi restul tuburilor. Sunt goale, abandonate. Soarele mă arde, dar tot nu pot pleca. Nu încă! E timpul să-i dau o mână de ajutor bunicului.

P.S. N-ar strica să încercaţi şi voi. 500 de semne cu tot cu spaţii 🙂

10 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *