6 Comentarii

 • Si chiar am vrut sa postez fotografia fara indicatii, gen concurs, sa vad cine ce isi imagineaza… ca tot la bere ma dusese si pe mine gandul ;))

 • Si aici a rasarit soarele si pe strada noastra. La propriu vorbind.
  Azi dimineata in camera era frig, afara cazuse un puf de zapada, dar o jumatate de ora mai tarziu cand am iesit pe usa, desi aerul era rece, ziua era neobisnuit de luminoasa pentru Berlin. Si soarele se agata de cer cu inversunare de la ora 9 dimineata. Parca viata e mai frumoasa cand e orasul e luminos si soarele ii dezvaluie partile frumoase.

  Si stiu ce spun caci Radu imi spunea aseara ca de la inceputul anului, in Berlin, soarele a stralucit FIX 6 MINUTE (nu a masurat el, au facut nemtii o statistica).

  Incurajator as putea spune.
  Asa ca iti doresc cat mai multe zile cu soare 🙂

 • @Mike: ma bucur sa aud ca aveti in sfarsit niste soare! Chiar conteaza la moral si la psihic, desi oamenii nu realiteaza asta decat atunci cand, dupa multe zile gri, redescopera culoarea si lumina.
  Eu recunosc, mie imi place soarele si mi-a placut dintotdeauna, parte ca-s friguroasa, parte ca am nevoie de ceva care sa-mi scoata optimismul la lumina 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *