A venit toamna cu PA-uri

A început un nou concurs de proză arhiscurtă organizat de Călin Hera! Numele e cel puțin incitant „Codul Bunelor Mamifere” și va fi inspirat de citate din noul cod civil.

Prima etapă este Soţul mamei copilului și găsiți în link pasajele-provocare.

Nu știu dacă PA-ul meu e în ton cu tema, dar mie asta mi-a trecut prin cap, inspirată fiind și de anotimpul în care am intrat de voie, de nevoie.

»«

Mărturisiri picante

De mic am crescut cu mama în dreapta și cu tata în stânga. Cică așa e rânduiala. Mama e destul de rotundă, tata e lunguieț și rotofei. Eu am rămas mic și subțire. Bine măcar că suntem toti trei roșii! Copilăria? Plină de aventuri cu inundații săptămânale și căldură ca la nebuni! Acum sunt aproape mare, iar de la toamnă voi fi pe cont propriu. Dacă ar fi să-i cred pe oameni mama e gogoșar, tata capia, iar eu – ardei iute. Habar n-am ce înseamnă asta, dar parcă văd că nu nimerim în același borcan!

 

11 Comentarii

 • @Mike: nu stiu ce m-a apucat si pe mine ;))

  @Claudiu: PA-urile inscrise deja sunt foarte bune si sigur vor continua sa apara, dar asta e si ideea 🙂

 • Nu stiu ce te-a apucat Claudia:D Dar te indemn sa nu te lasi:) De aceea iti doresc cat mai multe PA-uri in „borcan”! :)) Cel mai important este sa participi, deoarece sansele de fi printre castigatori sunt cat se poate de reale!(Intr-adevar competitia este destul de stransa)
  Mult mult Succes!!! 🙂

 • @ Buna dimineata, tata Oleg! Idei sa fie ca de competitie si de provocari nu ma tem, mai ales ca nu urmaresc a castiga ceva in plus fata de experienta.

  @Nico: si ce obiect ardeiat!

 • Imi place. Dupa o lunga absenta de prin mediul online, absenta ce s-a lasat cu beneficii, reincep vizitele. Sper sa fiu primita, caci eu lipsesc (mai mult, mai putin), dar de plecat nu plec vreodata. Bine te-am regasit, Claudia!

 • @Nea Costache: Se va destrama, dar mai au o sansa sa fie serviti toti la aceeasi masa: capia in ciorba, ardeiul iute langa ciorba si gogosarul murat la friptura 🙂

  @Alina: Bine te-ai intors Alina. Stiam eu c-o sa mai vii 🙂

 • @Roze: am fost destul de inspirata – mereu gust ardeii inainte de a-i pune in mancare si mai mereu am surprize picante de la cine nu ma astept 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *