Experienţe noi: întâlnire cu oameni cu blog

Pe scurt: sâmbătă merg la o întâlnire de bloggeri, prima de acest fel pentru mine! (şi în care nu-i cunosc pe ceilalţi oameni cu blog căci altfel am şi eu prieteni care scriu).

Am acceptat iniţiativa Roxanei de la Lumea Mare, Poveşti din LumeaMare cu bloggerii de travel, venită să continue altă iniţiativă, cea cu cele 22 bloguri de călătorie printre care MeetSun-ul a fost selecţionat, şi cred că principalul motiv a fost provocarea în sine, personală adresată omului şi nu blogger-ului.

Lumea Mare - bloggeri de travel

iată-mă-s şi pe mine în rândul al doilea 🙂

Un anti-motiv e faptul că eu nu consider ca am un blog de călătorii sau de turism, ci un blog personal în care jurnalele drumeţiilor montane ocupă un loc special, iar din alte călătorii (cu bicicleta, cu barca prin Deltă, schi, Cehia, Roma, etc.) impresiile personale sunt cele care predomină. Cu toate acestea, feedback-ul primit şi faptul că am cunoscut virtual alţi autori de bloguri, merita o prezenţa fizică din partea mea.

Nu ştiu exact ce aşteptări am de la această întâlnire şi de la mine, dar cert e că merg şi că mă străduiesc să privesc lucrurile cu o minte deschisă (comunicarea în online e mult mai simplă, dar ce te faci cu cea reală din offline??!).

Am ţinut să vă comunic şi vouă, cititorilor mei, pentru că deşi am înţeles că locurile la eveniment s-au epuizat (fiind plecată la schi am accesat foarte rar şi foarte puţin netul şi astfel, n-am fost pe fază), momentul ţine de blog şi de autorul său, dar şi de cei care trec mereu pe aici şi deşi MeetSun-ul n-are vreun trafic măreţ, îmi place să cred că are un trafic ales 🙂

14 Comentarii

  • Iti multumesc pentru cuvintele povestite atat de frumos in “Lumea Mare”, pentru pasiunea pura transmisa cu atata usurinta si pentru sansa de a te cunoaste azi…ma bucur atat de mult ca ai castigat…drum bun cu drag in toate calatoriile tale minunate!

  • Foarte interesant.. Si eu care credeam ca aveai “spatele” in sala de te-a ajutat sa castigi ? …Glumesc, chiar mi-a placut sa te ascult.Felicitari !
    Si sincer nu stiam de blogul tau. Dar cred ca merita sa te citesc. Numai bine !:)

  • @Miky: multumesc 🙂

    @Kisulet: am recunoscut cateva chipuri de pe bloguri, dar nu stiu daca se pune. Cred ca a fost norocul “incepatorului” si la cate griji imi faceam despre ce si cum o sa vorbesc (aflasem ca mai fusesera aproape 30 de astfel de intalniri si habar n-aveam despre stilul in care lumea se prezinta) am mers pe singura varianta pe care am stiut-o: eu insumi 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *