Experienţe noi: întâlnire cu oameni cu blog

Pe scurt: sâmbătă merg la o întâlnire de bloggeri, prima de acest fel pentru mine! (şi în care nu-i cunosc pe ceilalţi oameni cu blog căci altfel am şi eu prieteni care scriu).

Am acceptat iniţiativa Roxanei de la Lumea Mare, Poveşti din LumeaMare cu bloggerii de travel, venită să continue altă iniţiativă, cea cu cele 22 bloguri de călătorie printre care MeetSun-ul a fost selecţionat, şi cred că principalul motiv a fost provocarea în sine, personală adresată omului şi nu blogger-ului.

Lumea Mare - bloggeri de travel

iată-mă-s şi pe mine în rândul al doilea 🙂

Un anti-motiv e faptul că eu nu consider ca am un blog de călătorii sau de turism, ci un blog personal în care jurnalele drumeţiilor montane ocupă un loc special, iar din alte călătorii (cu bicicleta, cu barca prin Deltă, schi, Cehia, Roma, etc.) impresiile personale sunt cele care predomină. Cu toate acestea, feedback-ul primit şi faptul că am cunoscut virtual alţi autori de bloguri, merita o prezenţa fizică din partea mea.

Nu ştiu exact ce aşteptări am de la această întâlnire şi de la mine, dar cert e că merg şi că mă străduiesc să privesc lucrurile cu o minte deschisă (comunicarea în online e mult mai simplă, dar ce te faci cu cea reală din offline??!).

Am ţinut să vă comunic şi vouă, cititorilor mei, pentru că deşi am înţeles că locurile la eveniment s-au epuizat (fiind plecată la schi am accesat foarte rar şi foarte puţin netul şi astfel, n-am fost pe fază), momentul ţine de blog şi de autorul său, dar şi de cei care trec mereu pe aici şi deşi MeetSun-ul n-are vreun trafic măreţ, îmi place să cred că are un trafic ales 🙂

14 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.