Cand cu gene adormite…

Ma gandeam cu groaza la somnul de moarte ce m-a apucat (ca sa intelegeti mai bine: nu prea e loc de perna pe-aici) si tot ce mi-a trecut prin minte a fost “Desteapta-te romane!”. E un semn ca daca eu nu gandesc, creierul o face aleatoriu si cinic. Cum naiba sa-mi fredonez singura in gand imnul national??! Nici macar eu nu stiu…

Ma mai gandeam si la faptul ca Luna (satelitul natural al Pamantului 🙂 ) ne arata mereu aceeasi fata. E si asta o chestie.

Mi-am mai luat o cafea si ma uit la ea asteptand efectul Placebo, doar doar scap (treaza) fara s-o beau.

Sunt agitata. Nu-mi plac halatele albe. Dar sambata se preconizeaza un munte. Fie si unul mic. Oare pot? Am visat mult gips, innotam in el toata… ciiihhh! asta nu e vis, e… Ptiu!

Tigarile alea grecesti, scarboseniile! m-au facut sa ma las de fumat.

Oare ce lucruri le-am facut deja pentru ultima oara?

 

 

2 Comentarii

  • hmmmm…. sunt mai scarboase tigarile grecesti decat “carpati” sau “plugarul” ? Just curios… ca pe mine nici “carpati”, nici “plugarul” nu m-au facut sa ma las de fumat 😀
    Cat despre lucrurile pe care le facem pt ultima data…. se prea poate ca in fiecare zi sa facem cate unul 🙂

  • N-am incercat nici Carpati, nici Plugarul, dar pe astea le-am fumat cu incredere toata seara pana cand ceva s-a intamplat brusc! O senzatie incredibila de rau, doar RAU pur si simplu si dupa vreo 2 ore de agonie am zis Slava Domnului ca s-a terminat! si m-am culcat.

    A doua zi, m-am uitat la ele si am avut senzatia ca n-am mai fumat niciodata ;))

    Astazi le-am dat mai departe, unei prietene, ca pe-o stafeta 🙂 Sper sa-i fie de ajuns, mai erau vreo 5-6 parca, de tipul nici normal, nici slim, dar in acelasi timp lungi. Si… scarboase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *