Înainte de plecare mă gândesc la fiecare

motto: dintr-o listă în-alta

Trebuie să vă mărturisesc că e o mare satisfacţie să tai ceva de pe listă. Să tai atât de multe încât să copiezi pe o listă nouă cele rămase de făcut şi lista nouă să ocupe şi ea întreaga pagină şi aşa mai departe. Dar credeţi-mă, când tai ceva, tai apăsat şi savurez întreaga lungime a cuvântului sau propoziţiei. E drept că am început a scrie tot mai mic şi ordonat, iar ăsta nu e un semn bun ;))

De obicei mi-au plecat prietenii, acum plec eu şi diferenţa între a fi cel ce pleacă sau cel care rămâne e imensă. Eh, să las angoasele pentru Canada, o să am mai mult timp de scris acolo, iar voi veţi fi mai curioşi 😀

Timpul e cel care mă bate pe umăr, iar eu încurc şi mai tare lucrurile fiind destul de nehotărâtă când vine vorba de organizare. Prin urmare mi-am dat seama că în calitatea mea de membru al Asociaţiei Montane Carpaţi am uitat să-mi fac una dintre puţinele datorii de anul acesta…

Ca şi anul trecut strâng declaraţii 2%, acea redirecţionare din impozitul vostru pe care oricum îl plătiţi statului şi din care oricum statul îşi ia cei 2% dacă nu le hotărâţi voi soarta.

Ca şi în anii trecuţi, vă spun cinstit că nu trebuie să-i daţi asociaţiei montane din care fac parte, ci numai să-i daţi unei asociaţii în care credeţi, într-un domeniu în care vreţi să se schimbe ceva.

Informaţiile despre 2%.

Dintre acţiunile AMC-ului din 2013 (da, deja! găsiţi toate detaliile pe site):

– 19 ianuarie 2013 – Prin munţi cu AMC (II) – tura iniţiată de AMC la Cabana Curmătura
– 25-28 ianuarie 2013 – Atelier de prim-ajutor în colaborare cu Salvamont Sibiu
– 2 februarie 2013 – Prin munţi cu AMC (III) – tura iniţiată de AMC la Cabana Trei Brazi

În curs de organizare:
– 16-17 februarie 2013 – Atelier de educaţie montanţ cu Marian Anghel
– 22-24 februarie 2013 – Ateliere pentru începători – Alpinism de iarnă

şi vă garantez că de-abia a început anul. În ce priveşte 2012, vă poftesc să răsfoiţi calendarul.

Până pe 13 februarie mă ofer să strâng declaraţiile voastre, eventual, dacă ne întâlnim, să vin cu declaraţia printată pe care voi doar s-o completaţi (nu se scriu sume, deci nu vă aflu salariul :P). Apoi le voi da responsabilului cu depunerea lor la administraţiile financiare de care aparţineţi (scapaţi şi de un drum; valabil pentru cei din Bucureşti…), asta dacă nu cumva îmi fac chiar eu timp să le depun.

Acum, ca să plusez puţin (cu bună ştiinţă ca să nu vă am pe conştiinţă) e şi ăsta un mod de a ne vedea 😀

p.s.1. Evident că ofer suport pentru detalii, mail-ul îl găsiţi în pagina Contact. Mulţumesc.

p.s.2. Să consult lista… next!

2 Comentarii

  • @Ana: pai.. citez din lista: “sa strang declaratii AMC – 2%”

    Acum, eu nu vreau sa plusez sau sa stresez lumea (e destul ca ma simt eu stresata, uneori fara motiv e drept, dar na, motivele se mai gasesc si dupa :D), oricum cine vrea sa faca lucrul asta il va face.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *