Pufuleti cu aurolac

Stiu ca am dat in mintea copiilor de-mi tot cumpar pufuleti cu surprize. Ma rog, surprize surprize, dar sa stim si noi toate surprizele de la inceput. Pe langa mingiute, fluiere si joculete haioase, astazi am avut si altceva in punga in-afara de clasicii pufuleti.

Un puternic miros de aurolac. Stiu sa recunosc mirosul ca doar am trecut de mii de ori pe langa cei care trag cu ardoare din punga aia argintie…

Ma rog, trecand peste, aflu de la un coleg ca si pufuletii lui de saptamana trecuta au mirosit asa. Dar am gasit noi explicatii de genul c-o fi lipiciul, c-o fi de la depozitare… si daca unii se hranesc cu asta si nu mor, nici noi n-om muri din atata lucru. Si credeti-ma, e greu sa-i rezisti unei pungi cu pufuleti.

Asa ca am papat, mi-am gasit jucarioara… Acum sincer, in pungile astea cica ar trebui sa fie si nu stiu ce medalion de aur, asa ca am gandit in sinea mea ca mirosul o avea legaturi aurifere…

Ce sa va mai zic. Sunt dementa. Am mancat toti pufuletii aia… ei parca n-ar fi avut nici un miros… doar punga. Nu incerc sa ma justific ca am mers pana la capat. Poate trebuia sa sun la Protectia Consumatorului, dar am mai sunat eu in multe cazuri si n-am vazut sa se faca ceva.

Acum e prea tarziu, punga asta goala nu mai miroase a nimic. Dar poate ajuta sa se stie ca sunt de evitat Pufuletii GUSTO cu Surprize, mai ales cele care contin medalioane din aur si ceasuri.

Pana una-alta cine consuma pufuleti de obicei? Copiii.

P.S.
1. Descopar pe verso mesajul Mananci si Castigi. Stari euforice, desigur.
2. Fiecare pachet contine cadouri surpriza. Da, am vazut!
3. Imi tot studiez comportamentul si se pare ca nu am inhalat suficient. Doar ca nici cafeaua, nici ceva dulce nu-mi pot stinge din gustul si din mirosul care mi-a intrat in piele.
4. Sper ca n-o sa ma certe nimeni. Promit ca data viitoare nu mai fac! Pe cuvant de… pionier!

6 Comentarii

 • bininteles ca daca te va certa cineva,eu voi fi aceea.
  te inteleg,daca manaci pufuleti dai in mintea copiilor,
  dar totusi…cum ai reusit sa invingi mirosul de aurolac?

 • Eu sunt copil am 11 ani si vad ca au avut gust de aurolac… Hmmm….? De obicei mereu mananc pufuleti.Ieri am mancat cu surprize.Pentru ca nu aveau de care imi plac mie. Dar nu aveu miros rau deloc. Cum mirosea mai exact?

 • Am patit si eu acelasi lucru cu pufuletii Gusto, anul trecut cu o punga de pufuleti Gusto cu surprize, anul asta cu inca 3 pungi Gusto fara surprize.:(
  Un miros toxic cand deschizi punga, iar pufuletii au un gust ciudat.:(
  Baietelul meu a fost foarte dezamagit.:(
  Rusine firma Gusto! Pe pungi scrie ca au fost produsi de firma Phoenixy SRL. Am facut poze la pungi cu numarul de lot din 12/ 2014!

 • Data expirarii pe pungi 08/12/2014. Ma intreb daca toti pufuletii Gusto sunt facuti in Baicoi de Phoenixy.SRL..? Asa scrie pe pungi. Baicoi e in Prahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *