AMC-ista

Cabana Barcaciu. Fagaras

Azi am devenit membru cu acte in regula in AMC, adica Asociatia Montana Carpati.

Poate nu-i asa o mare scofala sa faci parte dintr-o asociatie, dar pentru mine e o fapta si nu doar o vorba. Cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa se implice in ceva in-afara celor cotidiene. Iti da un sentiment bun, ca te intereseaza, ca-ti pasa, ca vrei mai mult, ca poti mai mult. Nu prea am eu inspiratie sa scriu ce simt, ca deh, e vineri seara si poate sunt patetica de-atata oboseala sau obosita de-atata patetism, dar cert e ca ma bucur. Si ma bucur copilareste si abia astept primele actiuni la care sa particip. Asta e!

Am ales o poza simpla, deloc spectaculoasa, din prima mea tura cu cei de pe carpati.org,  la Cabana Barcaciu in Fagaras, cand i-am cunoscut pe primii carpatisti, in ideea ca o poza face cat restul cuvintelor…

P.S. Care nu sunteti scutiti de impozit si puteti redirectiona 2%, nu ezitati sa vedeti despre ce e vorba.

4 Comentarii

 • Felicitari. E mare lucru sa faci parte dintr-o comunitate care-ti imparatseste pasiunile. Cat despre cei 2%, mai e putin si trebuie sa depun declaratia 200. O sa am in vedere ce ai spus.

 • @Mihai: Bine-ai venit pe meetsun! Pana la urma nu e asa important catre cine directionezi cei 2% ci faptul ca o faci si astfel, tu esti cel care decide asupra unei parti din impozit… despre care stim cu totii unde se duce. Sau nu stim 🙁

  @Vasi: Pai stau bine cu oasele, trebuiesc muncite ca sa se pastreze in forma 😀

 • Bravo! Acu’ trebuie sa pui si osu’ la treaba… 😉

  Eu oscilez de multe luni intre a fi AMC-ist sau nu. Am ales sa nu, deocamdata.

  P.S. Lipsesc vreo 3 magarusi din poza, dar erau mai in stanga pe vale, la pascut! Pe restu’, i-ai prins langa cabana 😛

 • Nici nu e mare scofala 🙂
  Este o asociatie mica, de care nu au auzit prea multi (toti membrii AMC sunt membri carpati.org), iar reclama nu ne facem (decat pe site).

  Insa este posibilitatea noastra de a face ceva bun si frumos pentru altii si de a „recompensa” muntele pentru bucuriile pe care ni le ofera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *