Umbre

De peste tot. Umbre pe care le simt in urma-mi. Umbre care se furiseaza si vor ceva de la mine.

Umbre care-mi apasa asternutul peste ochi, care trimit peste mine valuri de ganduri. Le opresc trecand dintr-o camera in alta. Le opresc intinzand ziduri.

Umbre care arunca peste mine zidurile.

Asa am visat. Dar visul parca-mi continua si dupa trezire. Am tresarit de multe ori azi ferindu-ma de ceva. Nu era nimic si totusi ceva parca aluneca peste masina in timp ce luam o curba cu-a patra. De obicei reduc viteza, dar azi ma uitam mult prea in fata… Nu era nimic nici cand am crezut ca din raftul cu sticle una tocmai se prabuseste peste mine. Nici atunci cand auzeam o voce te simti bine si nu puteam deslusi cu cine vorbesc… Da ma simteam bine, am spus asta de mai multe ori… N-ai mai zis nimic de 10 minute. Da?

Acum m-am refugiat intre ziduri.

5 Comentarii

 • umbre da…ne inconjoara si cand suntem slabi ne temem de ele.paolo coelho spunea ca trebuie sa privim umbrele care ne inconjoara.eu am incercat si cred ca fiecare vede in felul lui.umbra unui pom,a frunzei,a ramului,a stalpului,a blocului.cele mai importante sunt umbrele tale.eu incerc sa le numar…dar mereu imi iese alt numar.incearca sa vezi ce iese.

 • bla bla bla.apuca-te de lucruri cu adevarat serioase.
  nu da bine pentru o femeie care se vrea desteapta.

 • @elisa
  Am inteles mai ales partea cu “bla bla bla.” Cu respiratie adanca dupa fiecare “bla”. Cu tot cu punctul de dupa. Dupa care as fi vrut un spatiu si o majuscula.
  Daca ai inteles-o si tu, ma inclin.

 • @elisa CU CE TE DERANJEAZA?
  First of all, cred ca tu esti cea care te cam plictisesti si comentezi pe blog din lipsa de ocupatie… Dar, de unde stii tu ce este cu adevarat important pentru ea sau pentru sufletul ei??? Poate ca unele lucruri importante pentru unii sunt mai putin importante pentru altii… Asta e, ea se relaxeaza si isi descarca sufletul scriind pe blog. Cu ce te deranjeaza? Pana la urma cred ca e problema ei cum isi gestioneaza timpul liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *