PAfoto s-a încheiat

A fost unul dintre cele mai faine concursuri la care am participat. Ne-am luptat în PA-uri, adică în texte de 500 de caractere sau pe-aproape, fără a vâna premii ci idei. Dacă stau bine să mă gândesc e un lux să-ţi permiţi timp pentru visare sau pentru scornit imaginaţia în căutarea comorilor adânc ascunse în fiecare dintre noi.

Mulţumim Călin pentru concurs, găzduire, foto-provocare,
dar mai ales pentru „PA-uri şi mirări”!

Felicitări LePetitPrince, câştigătoarea noastră!

Felicitări tuturor celor care au participat!

Clasamentul final – eu am ieşit a doua.
Mulţumesc pentru voturi şi mai ales pentru lectură.
Sper din tot sufletul că v-au plăcut măcar câteva.

Şi cum pot încheia altfel decât cu un PA şi o PAfotografie, de data asta a mea.

Rânduială

Sunt cel mai frumos din pădurea aceasta! exclamă el parafrazând versul auzit odată demult la doi tineri ce-i stăteau la umbră şi ascultau o cutiuţă cu antenă. Eram cel mai înalt, lăstărişul abia de-mi gâdila glezna. Se făcea mereu popas la umbra mea. Părinţii boemi, copiii… cam zgomotoşi. Ce mă mai scuipau când se jucau de-a ascunsul! Pădurea a tot crescut în jurul meu de-atunci! Un car îmi râcâie neostenit la rădăcină, va avea ceva de lucru că nu-s de azi, de ieri pe pământ. Dar şi el are familie mare!

P.S. Dacă luaţi la răsfoit categoria Proză Arhiscurtă veţi găsi pa-urile mele, nu doar cele din concurs ci şi altele de la care nu m-am putut abţine.

6 Comentarii

 • Circula des vorba: ,, Nu conteaza sa castigi, conteaza sa castigi, conteaza sa participi”.
  Eu as modifica-o nitel: ,,Ca sa-ti dai seama cum e pe locul 1, trebuie mai intai sa stii cum e pe locul 3 sau 2″.
  Te felicit pentru locul obtinut si-ti urez pe viitor, mult mai multe voturi, care cu siguranta vor veni, daca vei scrie cel putin la fel.

  P.S. Buna treaba cu iesirea pana in padure la Comana. Minunat mod de a petrece timpul liber.

 • @Costea: copacii, mereu sursa de inspiratie…

  @Claudiu: in cazul asta participarea e de departe cea mai importanta. Stiu ca esti unul dintre cititorii (si votantii) mei fideli asa ca am ocazia sa-ti spun, asa cum se cuvine:

  multumesc!

  Chiar inspirata iesirea la Comana si acum ca am prins gustul, o sa fie varianta de backup cand vremea urat ne tine departe de munte. Paduri sunt destule in jurul orasului, mai e si Bulgaria aproape cu niste dealuri pitoresti foarte, apoi mai sunt si prin Baragan sate uitate de lume ce abia asteapta sa fie gasite 🙂

 • „Gorunule din margine de codru,
  de ce ma-nvinge
  cu aripi moi atâta pace
  când zac în umbra ta
  si ma dezmierzi cu frunza-ti jucausa?” Lucian Blaga

 • @Nea Costache: Multumesc! Mi-a placut mult concursul si genul asta de provocare caruia am incercat a-i raspunde de fiecare data si asta mi se pare a fi cel mai mare castig.

  @Dunia: sarumana. e un dar frumos :”>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *