Tocmai ce m-am întors de la schi

şi am descoperit că am tone de mailuri de citit, unele chiar cu multă atenţie, o grămadă de mesaje, comentarii de răspuns, ce să mai zic de postările de pe facebook ale multora dintre prieteni (ştiu cum sună, dar multe dintre ele sunt interesante şi nu vreau să le ratez de aceea cred că oricât de păcătoasă ar fi platforma asta socială are şi părţi bune ce trebuiesc exploatate).

Şi mâine e luni, adică LUNI, iar serviciul cere multă apă rece pe faţă după cele câteva zile de concediu în care, ieeeeei! nu mi-am rupt nimic (vezi anul trecut când mi-am rupt un ligament chiar din prima zi în care am pus schiurile în picioare) şi chiar am reuşit să trec la nivelul următor.

Pentru cei curioşi la ce mă refer cu nivelul ăsta, nu vă aşteptaţi la coborâri de pârtii negre (deşi ar fi fost frumos să mă pot da mare măcar un pic :D) ci acel nivel, banal pentru mulţi, în care mi-am mai învins din frici şi mai ales frica de cădere şi accidentare, am reuşit să şi prind câte o schemă, să mă bucur de alunecarea pe zăpadă, dar mai ales, să cobor pe schiuri chiar şi când panta mi se părea imposibilă – am rămas de câteva ori blocată până m-am convins că dracul nu e aşa negru pe o pârtie albastră.

Cum am o grămadă de lucruri de făcut, iar scrisul pe blog nu era deloc în plan pentru seara asta, trebuie să închei. Cumva. Nu ştiu cum. Cert e că nu m-am putut abţine să nu scriu puţin – m-a trădat entuziasmul că am făcut încă un pas mic, dar important. Acum că sezonul de schi s-a încheiat urmează cel de biclă unde am de asemenea, mult de tras că aşa-i când te apuci la vârste deloc fragede de ce n-ai apucat face în copilărie sau prima tinereţe 😀

8 Comentarii

 • Asteptam cu emotie, neliniste, curiozitate, infrigurare cateva cuvinte despre experienta schi…si eu si Radu ne bucuram din suflet ca a fost una pozitiva 🙂

 • >:D< Chiar m-am gandit la voi de multe ori. N-a fost prea usor sa ma vad din nou pe partia suspinelor insa cu multa concentrare am supravietuit celor trei zile ;))

 • @Geocer: cred ca sunt mai degraba o mare fricoasa, dar pentru ca stiu asta imi place sa ma sfidez punandu-ma la incercare ;))

 • Bine-ai revenit, Claudia!.
  Important e ca ai venit mai intreaga decat anul trecut. Asta inseamna, ca la anul se va arata expertul din tine, pe orice tip de partie. 🙂
  Dupa minivacanta petrecuta in mediul in care tu te simti cel mai bine, iti dai seama ca acum randamentul tau intrece suta de procente, nu?
  🙂

 • @Claudiu: multumesc, chiar am reusit sa ma intorc intreaga, un amanunt important cand stii ce inseamna contrariul…
  Asta cu randamentul suna bine, dar nu foarte realist 😀

 • Felicitari, Claudia! Inca mai e niscaiva zapada si prin muntii de pe langa noi unde ne mai putem bucura de zapada 😀 Cat o mai fi ca vad ca Primavara isi face aparitia in forta.

 • Multumesc Gabi, am vazut ca n-ai stat acasa in week-end si de la prietenii mei care nici ei n-au stat, am aflat ca inca-i multa zapada la munte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *