Titlurile. Prea putin mai cautam randurile si omul din spatele lor. Stim din titluri, povestim din titluri, pierdem timp furat de capcana titlurilor incitante. Zilnic, mereu altele, ne intra in minte pe usa din spate a ochiilor deja obositi de stralucirile unei lumi pe care o poti cuprinde, cu putina inspiratie, intr-un TITLU.

p.s. tot ce am vrut sa scriu este… titlul.

10 Comentarii

  • Nu stiu de ce m-am mai obosit sa scriu si ps-ul 😀
    Dar m-am gandit ca daca n-am pus nici macar poze, ceva trebuie sa las de la mine…

  • Couldn’t agree more. Couldn’t disagree less. Felicitari pentru… titlu, in cazul de fata. Atinge tot ce trebuie in momentul acesta.

  • De acord, dar pe de alta parte, titlul este si partea cea mai grea de determinat, chiar pentru autor, si poate fi motivatia care ne determina sa schimbam de la “window Shopper”, la cumparator.

  • Titlul este precum scaiul uscat, sau partea velcroului care are carligute, nu cea neteda, pufoasa. 🙂 titlul agata atentia, asa cum carligul agata pestele.

  • @Terra Ioana: Bine-ai venit pe meetsun! Si multumesc pentru intelegerea mesajului. N-au fost prea multi, unii inca asteapta si continutul articolului 😀

    @George: titlul poate deveni uneori cel mai greu lucru pentru un autor/scriitor/poet, dar nu ma refer la aceste titluri ci la cele care nu au ncidecum rolul de a implini o scriitura ci doar de a atrage atentia pentru a vinde ceva, orice…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.