Titanic Vals

In seara asta, N. mi-a facut o mare bucurie. Un bilet la piesa de teatru Titanic Vals, dupa Tudor Musatescu. Am vazut piesa de multe ori pe TRV1, varianta teatru de televiziune, dar nu pot refuza o invitatie la teatru. Mai multe despre piesa, respectiv distributie pe site-ul Teatrului Nottara.

Multumesc 🙂

Am facut cateva poze – doar cateva (fara blitz desigur, in cel mai silentios mod si de la o distanta cam mare plus slalom printre capetele multora… – stiu, stiu ca nu e frumos!)

Titanic Vals

2 Comentarii

  • O piesa de zile mari, o sarbatoare ce te tine cu sufletul la gura chiar daca intriga e cunoscuta. O capodopera a dramaturgiei romanesti, jucata impecabil de actorii de la Nottara. M-au impresionat toate actritele,Ileana Stana Ionescu e monumentala, Spirache putin cam detasat, parca un strop absent din context. ma rog, cu predecesori ca birlic sau dem radulescu… Simpatici si avocatul, preferatul lui flor 🙂 si micul Decebal. Au jucat piesa si in provincie, unde au fost la fel de aclamati. O recomand cu caldura, multa buna dispozitie si sentimentul ca a meritat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *