Primăvara s-a furișat

Nu-mi mai amintesc să fi fost vreodată atât de indiferentă de venirea primăverii. Nu mă deranja cu nimic iarna ce n-a plecat încă – e suficient să ridic privirea și să văd zăpada pe geam – dar mă simt nepregătită pentru noul anotimp ce s-a furișat deja, neinvitat.

Și-am realizat asta în timp ce descuiam ușa blocului și într-unul din ghivecele mari ce străjuiesc intrarea erau niște ghiocei amărâți, murdari, înăspriți de vântul ultimelor zile, înfloriți de parcă nu ar fi avut de ales.
Și n-au avut…

1 Comentariu

  • Se organizeaza Piete de Seminte dedicate salvarii soiurilor romanesti . Care locuiti pe aproape si care doriti sa salvati semintele naturale romanesti puteti sa mergeti la aceste piete oganizate cu scopul de a raspindi si pastra Soiurile Romanesti .Povestea „Semințe cu suflet” începe cu pasiune, așa cum îi stă bine oricărei povești. În urmă cu patru ani, Rodica Meiroșu, o buzoiancă pasionată de grădinărit, își expunea interesul pentru semințe și soiuri românești pe un site de socializare. Așa a cunoscut alți oameni care împărtășeau aceeași dragoste pentru fructe și legume cu gust bun, de copilărie. De aici și până la înființarea unui grup de aproximativ 1.400 de persoane, care oferă, în mod voluntar, românilor semințe de legume și fructe din grădinile românești în piețe gratuite, nu a mai fost decât dedicare. Succes !
    16 martie – Piața Semințe cu suflet în Brașov, Școala Generală Nr. 30 din strada1 Decembrie 1918, nr. 5 – cartier Tractorul, de la ora 10.00;
    23 martie – Piața Semințe cu suflet în Teiuș, la Căminul Cultural, de la ora 10:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *