Piua!

Ok, e noapte, e tarziu, sunt intr-o anumita stare care n-are a face cu rabufnirile, dar cedez si spun stop joc!

M-am enervat, mai! Mai rar stiu, dar iata ca s-a intamplat. Si cum e firesc mi le-am amintit pe toate de peste zi.

Asa ca, ma revars:

– sunt un negociator prost, tare prost, nu ma pricep la bani, habar n-am ce sa fac cu ei cand ii am, habar n-am sa-i fac cand nu-i am si cu toate astea dau peste cap pe-aia care cica au simtul lor. Fuck! (la 12.48 limbajul indecent e permis!)

– nu-mi plac mall-urile. Nu le suport nici cat sa merg pana in sala de cinema. Ideea de cinematograf imi place, dar mall-urile nu! Ma scarbesc! Atmosfera, masa aceea de oameni, luminile… tot, tot! Filmul de azi mi-a placut insa.

– e ilegal sa faci poze la metrou. Asa ca am fost ilegala.

– nu e de-ajuns ca orasul asta e infect, dar mai e si bicolor. Din 100 de poze, 80 iti ies alb-negru. Noroc cu indicatoarele rutiere ca mai apare ici-colea cate un galben, un albastru, un rosu de nestationare…

Si tot ascultand Tango To Evora de la postul precedent m-am calmat… Si e tarziu si-ar trebui sa dorm. Si m-asteapta o carte s-o termin. Si mai erau doua bomboane de ciocolata cu lichior de cirese.

In linistea de dincolo de pasii unui imaginabil tango doar fumul tigarii mai sopteste…

2 Comentarii

  • Bun venit Mali!
    Lumea poate fi frumoasa daca invatam in ce parte a ei sa privim 🙂 Sa nu inchidem ochii, sa nu ne ferim, sa nu incetam sa speram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.