13 Comentarii

 • @Andrei: pai deja v-am dat-o 🙂

  @Roze: a fost un moment fain intr-adevar si nu doar pentru ca luna s-a lasa domesticita

  @Radu: Vintila e de vina, acum imi dau seama ca am uitat sa scriu autorul sub ea :”>

 • Mai…sper ca acel …comentariu pe care l-am postat la ” nea Costache” pe blog, nu te-a suparat. Adica nadajduiesc asta …departe de mine acest gand sau obicei…sa intru pe blogurile oamenilor si sa …deranjez pe cate unul.Dumneata esti { ca femeie…oricum constat ca esti o rara avis printre semenele dumitale, avand in vadere romantismul pe care-l clamezi} cel putin din punctul meu de vedere o persoana de toata isprava si ar neelegant sa incerc macar sa te supar…oricum imi cer umil scuze respectuase.Cu stima

 • @Marian: Chiar de pare ca ma „aprind” repede, nu sunt asa de suparacioasa plus ca inteleg prea bine de ce apropierea de o gara ar putea sa urce nervii la cote maxime caci altfel imi cumparam casa la Gara Basarab, lucru pe care nu l-am facut si as fi ipocrita daca as afirma ceva despre cei ce locuiesc acolo fara sa fiu in cunostinta de cauza.

  Eu recunosc ca mi-am imaginat o mica halta de sat, idilica.

  Prin urmare, nu m-ai suparat nicidecum, iti multumesc pentru vizita si pentru cuvintele frumoase.

  Numai bine,
  Claudia

  p.s. am scris multe postari despre agri, doar cateva imi vin acum in minte:
  http://www.meetsun.ro/diverse/trenul-din-zori/
  http://www.meetsun.ro/versuri-si-poeme/ca-la-un-tren-ce-tocmai-a-plecat/
  http://www.meetsun.ro/diverse/povestindu-ti-orasul-gara/

 • Stii de ce am crezut ca esti…chinezoaica ? Pai…in graba de a scrie…n-am mai stat sa citesc si eventual sa traduc ce inseamna ID-ul…am crezut pur si simplu ca-i vorba de o….asiatica si cum dintre toti asiaticii ma tem doar de chinezi…ca sint prea multi pentru ai putea convertii la capitalismul romanesc….am hotarat ca…esti chinezoaica! Mii de scuze pentru …gresala! Ma bucur sa vad ca am de a face cu o …romancutza dea mea si mai ales cu o….bucuresteanca…desii nu m-ar fi deranjat sa ” discut” cu o …O seara excelenta iti doresc dumitale si …celor dragi !

 • Uneori, oamenii astia speciali iti injumatatesc norocul bucuriei cu sinele, dar tot ei te fac constient k exista totusi un intreg.

 • @Marian: nu-i bai! ceva site cu „meet the sun” chiar exista pe la niste chinezi (sau coreeni sau japonezi) si are legatura cu niste santiere navale… asa ca nu m-a mirat sa crezi asta. Eu personal nu ma tem de chinezi, astia sunt multi si muncitori. In schimb, ma tem de alt popor care se inmulteste exponential, insa munca nu le place de fel…

  Si-mi dau seama ca eu nu prea abordez astfel de subiecte pe blog, de parca as trai intr-o alta lume sau de parca nu mi-ar pasa… Sau poate prefer sa fie acesta un coltisor unde sa-mi bat capul doar cu problemele de suflet si nu cu ale omenirii si sa-i las pe cei ce se pricep mai bine sa le disece. Dar asta, nu inseamna ca nu imi pasa… si nu ma absolva de a-mi pasa.

  O seara buna!

  @Dunia: a fi norocos cu sine nu inseamna a fi si multumit, mereu e loc de mai mult, de mai bine, insa a fi norocos cu cei din jurul tau e un dar ce nu trebuie risipit.

 • @Injineru: pe asta mi-a facut-o un prieten, scrie chiar sub poza autorul, dar din cateva zeci de incercari mi-ar iesi si mie una ca asta ;))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *