Dis-de-dimineaţă

răsărit de soare pe Bucşoiu la maraton 7500

răsărit “resuscitant” pe Bucşoiu la 7500 de anul trecut pe când urcam de zor la Omu…

La 8.10 am intrat în birou. Nu-mi trebuie cafea, sunt incredibil de trează. Am mult de lucru azi şi va fi o zi scurtă. Apoi… plecarea spre Bucegi, spre maratonul pe care îl aştept cu nerăbdare, dar şi cu o strângere de inimă, sau mai bine zis, de picior. Habar n-am ce şi cum o să fie. N-aş putea să stau însă acasă. Nu la 7500! Mi-ar prinde bine nişte rugăciuni şi mai puţină grijă. De grijă o să mă ocup eu acum şi poate voi… după. Dar sper evident, să nu fie nevoie.

Se dă cu aspiratorul în firmă, ferestrele sunt larg deschise. Mă apuc de treabă. Mi-e dor de munte. Mă gândeam azi în metrou, pe când abia respiram în mijlocul puhoiului, că între doi munţi nu mai e timp să iubeşti…

9 Comentarii

 • @Mircea: la cum o sa gafai pe-acolo, sigur iau guri de aer pentru toata lumea! Ba inca, o sa mai si las pentru ceilalti concurenti, asa de la mine 🙂

  @Bogdan: sa fie! poate reusesc sa transmit ceva de pe telefon dupa ce se termina, dar depinde cum se termina 😀

 • De cateva zile mi-e dor de munte, dar un dor din acela pe care-l resimti fizic. Sa saluti Bucsoiul din partea mea, si Omul, si vaile Bucegiului.
  Cand o sa pot, o sa revin sa le revad.
  Si bafta la maraton.

 • Un bandaj elastic care să te asigure că nu ți se va întâmpla nimic la picior, încrederea că vei face față cu succes maratonului, și o vreme cât mai potrivită, sunt ingredientele de care ai nevoie.
  Ți le doresc din plin, cu multă baftă alături.
  Așteptăm să ne povestești, ce ai făcut, cum a fost și multe, multe altele.

 • @Claudiu: bandaj mi-am luat – adica ditamai orteza 😀 – incredere am, entuziasm o gramada, vremea se anunta nesperata de buna, parca chiar prea buna (acum 2 sapt ningea si parca vad ca maine fac setea de la atata soare).
  Multumesc pentru urari si pentru sustinere, sper sa fac o treaba buna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *