cautandu-mi Regele…

In seara aceasta am fost la teatru. Sper sa nu ma obisnuiesc niciodata sa merg la teatru! Sa-mi ramana aceeasi emotie si sfiala! Sa ma simt intrand ca un slujitor intr-un castel al viselor, al mirajelor si iesind ca o regina!

Nu am foarte multe cuvinte pentru voi… dar va recomand cu multa caldura Regele Cerb si tot ce e legat de Teatrul Masca. Oamenii acestia sunt frumosi, tare frumosi!

Le multumesc pentru seara mea de duminica!

Teatrul Masca. Mainile

Pentru mine actorii si teatrul formeaza o camera a oglinzilor pe care o las sa ma inconjoare…

… iar dragostea, dragostea adevarata, ramane dincolo de toate metamorfozele noastre – autoimpuse sau nu.

Teatrul Masca. Mainile

10 Comentarii

  • Imi place teatrul. E unul din motivele pentru care imi pare rau ca nu mai stau in Bucuresti, e mai mare oferta 😉

  • Eh, si aici e greu, ca biletele se vand extrem de repede si la ore la care de obicei sunt la serviciu. Singura sansa e sa le cumpere cineva care are mai mult timp liber sau program flexibil.
    Slava Domnului ca am prieteni!

    De data asta, multam fain Cioli 🙂

  • oameni extraordinari…actorii! sunt in lumea lor, nu le pasa ca au salarii mici, greutati! trebuie sa joace pt noi, sa rada pt noi, sa se transforme pt noi! iar noi, daca stim sa-i apreciem trebuie sa simtim pt ei, sa-i apreciem, sa le dam ce ne cer, pt a fi si ei multumiti ca sunt apreciati. nu conteaza ca e frig afara, ca ploua, ca le este frig, ca-i ploua, ca ii doare, ca sufera…trebuie sa joace pt noi si sa ne multumeasca…noi stim sa-i apreciem?

  • Eu ma refeream ca in Bucuresti sunt mai multe teatre, dar daca tu zici ca biletele se dau repede asta-i un lucru bun: se cultiva bucurestenii 🙂

  • o mare bucurie ca v-am avut alaturi! superba linia melodica pe care ai gasit-o, potrivita ambiental cu textul si subiectul.

  • Imi pare rau ca n-am ajuns si eu duminica cu voi, dar sper ca data viitoare sa nu-i mai ratez; 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.