A rasarit soarele pe Twitter…

…sau cum sa te prostesti la varsta intelepciunii.

Pana una alta poate ma ajutati sa inteleg care e farmecul si utilitatea lui nenea asta Twitter cu care m-au inebunit toti (m-am prins cum functioneaza – merci newdada),ca acum stau si ma uit in el si nu-mi vine sa fac nimic. Nici sa ma apuc de “urmariri”, nici sa ma las “urmarita”.

Va anunt ca eu nu ma uit la tv, nu citesc ziare, presa online, nu stiu nimic despre tara asta decat ceea ce vad in fiecare zi adica: rezultatul. Si cred ca stiu mai mult decat cei mai multi. Asa ca nu ma omor nici dupa stiri dezbracate, nici dupa politica camuflata si nici dupa autohtona barfa.

Oare vor reusi sa ma provoace??!

Ca sa fie si mai clar, eu nu cred in substratul microblogging-ului de 140 de caractere de parca as scrie sms-uri, asa ca probabil voi dezamagi profund. Sper sa nu ma urmariti cu interes si daca o sa va urmaresc, probabil sunteti niste ciudati.

Haide pa!

P.S. Mi-am pus si-o chestie jos in dreapta, numita widget, care o sa va tina la curent cu twitter-erile mele.

2 Comentarii

  • Eu sunt … increzatoare.
    Pe twitter, gasesti si oameni adevarati, … pentru domenii de interese din cele mai diverse. Astept sa treaca o saptamana si apoi, mi-ar placea sa aflu parerea ta despre twitter, dupa ce te vei lamurit despre ce e vorba. Mie una imi place! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.