O nouă pagină

Meetsun-ul are, după cum anunță și titlul, o nouă pagină: Florile Carpaților.
Am scris acolo motivația și menirea acelei pagini, aici vreau doar să mai adaug câteva rânduri, căci prea multe în plus n-ar mai fi de spus.

Până la acest moment al lansării colecția numără peste 200 de flori și sper eu să crească ca și până acum, cu aportul fiecărei ture la munte. Fotografiile îmi aparțin în totalitate și nu-mi propun să culeg din surse externe pentru a completa colecția cu flori rare sau pur și simplu, încă neîntâlnite de mine.

Am stat și m-am gândit dacă nu ar fi fost mai bine să creez un nou blog, dedicat, eventual blogspot pentru a încărca mai ușor pozele de pe picasa. Apoi am decis că locul florilor e aici, alături de Micuța ce le-a imortalizat, alături de jurnalele de munte ce amintesc de întâlnirea cu ele, dar și de primele și constantele identificări – muncă ce a dus și la nevoia nașterii acestei noi pagini.

Apoi am vrut să fac public albumul picasa – atelierul de lucru – fiind astfel suficient să dau un link și să scap, dar povestea e departe de a fi încheiată și aranjată și deci, atelierul va rămâne privat.

Sper să fie de folos tuturor celor interesați!

garofita pietrei craiului

2 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *