Dis-de-dimineaţă

La 8.10 am intrat în birou. Nu-mi trebuie cafea, sunt incredibil de trează. Am mult de lucru azi şi va fi o zi scurtă. Apoi… plecarea spre Bucegi, spre maratonul pe care îl aştept cu nerăbdare, dar şi cu o strângere de inimă, sau mai bine zis, de picior. Habar n-am ce şi cum o să fie. N-aş putea să stau însă acasă. Nu la 7500! Mi-ar prinde bine nişte rugăciuni şi mai puţină grijă. De grijă o să mă ocup eu acum şi poate voi… după. Dar sper evident, să nu fie nevoie.

Se dă cu aspiratorul în firmă, ferestrele sunt larg deschise. Mă apuc de treabă. Mi-e dor de munte. Mă gândeam azi în metrou, pe când abia respiram în mijlocul puhoiului, că între doi munţi nu mai e timp să iubeşti…

răsărit de soare pe Bucşoiu la maraton 7500

răsărit "resuscitant" pe Bucşoiu la 7500 de anul trecut pe când urcam de zor la Omu...

9 Comentarii

 • @Mircea: la cum o sa gafai pe-acolo, sigur iau guri de aer pentru toata lumea! Ba inca, o sa mai si las pentru ceilalti concurenti, asa de la mine :)

  @Bogdan: sa fie! poate reusesc sa transmit ceva de pe telefon dupa ce se termina, dar depinde cum se termina 😀

 • De cateva zile mi-e dor de munte, dar un dor din acela pe care-l resimti fizic. Sa saluti Bucsoiul din partea mea, si Omul, si vaile Bucegiului.
  Cand o sa pot, o sa revin sa le revad.
  Si bafta la maraton.

 • Un bandaj elastic care să te asigure că nu ți se va întâmpla nimic la picior, încrederea că vei face față cu succes maratonului, și o vreme cât mai potrivită, sunt ingredientele de care ai nevoie.
  Ți le doresc din plin, cu multă baftă alături.
  Așteptăm să ne povestești, ce ai făcut, cum a fost și multe, multe altele.

 • @Claudiu: bandaj mi-am luat – adica ditamai orteza 😀 – incredere am, entuziasm o gramada, vremea se anunta nesperata de buna, parca chiar prea buna (acum 2 sapt ningea si parca vad ca maine fac setea de la atata soare).
  Multumesc pentru urari si pentru sustinere, sper sa fac o treaba buna :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *