Tema in lucru

…daca aveti sugestii sau observatii, acum e momentul :)

Update:

Din doua teme si ceva interventii personale a iesit ce se vede. Ramane valabila partea cu sugestiile.

Bogaaa, stii ca am incredere in tine 😛

34 Comentarii

 • e o chestie de echilibru inseninarea asta…
  motto-ul zilei: “Smile. It’s easier than explaining why you’re sad.”

  p.s. nu degeaba m-a pus Boga la blogroll “ce mai sufera mitsana”. Boga stie el ce stie. Mai si spune cand are cui…

 • As putea spune ca layoutul mimeaza seninul ca sa fiu bland. In schimb tu faci eforturi mari si ma bucura ca ai apucat-o pe calea asta. Ochii mei vad un layout aerisit, deschis, sa zicem un pic corporatist format din 3 culori puternice care si-au impartit spatiul in proportia potrivita. Tehnic, poate un pic prea labartzat si cu probleme de redimensionare mai ales in header si risipitor mai ales acolo unde ai poze. Ochiul meu in schimb nu vede un layout senin nici pe departe :(. Negrul din cer, soarele rosu, ornamentul floral care este si dansul in ton nu-mi transmit decat agresivitate sau dupa caz forta latenta, nefolosita, inhibata, nedezlantuita.

  Poti sa le iei cum vrei: ca sugestii sau ca observatii :)
  Boga

 • Am avut si am in cap un singur lucru: mai mult spatiu pentru scris… asta e tot! si dupa cum se anunta vremurile… probabil voi avea mult timp de scris de-acum inainte. Nu stiu daca va mai fi cine sa citeasca…

  P.S. Chiar e in lucru….astept putin timp sa fac cate ceva la ea… poate o sa ma ocup si de labartzare 😉

  P.S.2 Boga, o parere sincera face mult azi, sarumana :)

 • cu placere. si ca s-o pomenesc pe zambilica, mai adaug ca daca scoti soarili ala si bagi steaua lui david sau poate vre-un simbol shaman il poti transforma intr-un portal ezoteric =))

  ti pupa boga!

 • Si ca s-o pomenesc si eu pe zambilica… m-a mancat undeva sa ma uit in ie6 si e un… dezastru!
  Sper sa nu am multi cititori inteligenti de-acolo ;))

 • vizitatorii tai sunt mai destepti decat ai lor =))
  eu folosesc safari si asta are un talent sa-ti arate desertul ca delta dunarii.. drept pentru care nu ma pot exprima decat subiectiv in bine in general si de obicei cam de fiecare data =))

 • “vizitatorii tai sunt mai destepti decat ai lor =))”

  Asta e foarte clar, daca sun io si cu aripocu aici!!

  =)) =)) =))

 • “corolar”… ce destept esti… parc-ar fi fost vorba de Teorema lui Lagranje… =))

  blogu Mitzei e mai tare ca al lor, desigur, ca d-aia suntem noi mai destepti!!!

 • stiu ma ca sunt destept. da stii ca si tu esti destept? sa-nteleg din ce zici ca d-aia e blogu mitzei mai tare ca a lor.. ca suntem noi destepti nu? =))

 • Sa fie clar! blogu meu e mai tare ca al lor pentru ca cititorii mei sunt mai tari ca ai lor. Asta a fost un fel de teorema cu tot cu demonstratie. (da’ nu m-as baga in termeni de-astia ca am uitat de ce mi-am tocit coatele in cinci ani de facultate :(( )

  Restu’ nu conteaza, gen soarele cu dinti din header sau floricele rosii aducatoare de seceta =))

 • mie-mi plac baloanele astea cu sagetutza in care comentam noi… Parca-s din revista Rahan, stii ? ashia… dulcici ca la benzile desenate…

 • si mie-mi plac :)
  si mai sunt cateva chestii care mi-au placut la tema asta: scrisul negru pe alb, sagetuta aia catre top si… ca-i larga.. cat cuprinde 😀

  p.s. nu stiam de Rahan =)) am catat pe google :”> deh, inca n-am copii…

 • si mie imi plac balonasele astea, chiar le-am remarcat. totusi ar putea fi de dimensiuni diferite si forme diferite adica si rotunde si ovale si cu bule ca in surprizele cu tipi-tip asa ca sa fie in ton cu restul blogului nu? =))

 • pai az din cate stiu e miting in Buc, deci e plin de sepepe, deci toate blogurile trec prin sita securitatii, deci nu cred ca-i de vina provaidaru

 • io m-am exprimat clar ca e corporatist da? Chiar acum imi dau seamana ca seamana cu un site de creme si smacoline muieresti.
  nu ma mai intereseaza sa fac miting in public. fac destul de unul singur!
  Acu serios daca vrei gazduire pot sa ti-l gazduiesc eu. poti plati in moneda aceea .. care e universala atat in plin bum cat si pe criza.. =))

 • Boga, nu fii rautacios! Cat despre gazduire, si eu si meetsunu’ suntem firi independente, ne place sa ne descurcam cu propriile puteri si sa ne platim toate datoriile la timp in moneda… corespunzatoare.

  Si nici eu nici blogu, sa fie clar, n-avem inclinatii corporatiste. O fi vreo coincidenta sau pur si simplu, ar fi cazul sa-si dea privitorii un restart 😛

  Oricum eu ma ghidez dupa ideea ca nu forma primeaza, ci continutul, iar daca amandoua sunt naspa atunci imi ramane doar ideea. Care tine de cald… cand e deja mult prea cald :((

 • Deci, acuma, dac-o disparut soarele si-n locu lui e un trandafir, tre sa schimbi si numele plogului din mit da san in mit da roz, iar dumneata sa fi rebotezata din mitsana in mitroza ?
  =)) =)) =))

 • Nici chiar asa… pentru cine sunt mitsana, raman mitsana. Daca vor…

  Da’ mi place tare trandafirul asta ascuns; mi-o picat cu tronc, asa ca il pastrez…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *