OffBlogging picant

M-am inscris la olimpiada2.0, dar stiti cum sunt eu, daca era in simboluri ma prindeam mai repede ce vor de la mine. Dupa vreo 3 zile ma dumiresc ca e ceva legat de PR… mama! mama! eu am nevoie de DEX ca sa ma prind ce vor oamenii astia de la mine. PR si KFC! Adica o combinatie care ar putea sa-mi fie mortala! =))

Pai mai oameni buni, ce sa scriu eu despre voi ca eu nu frecventez fast-food-urile noastre/voastre cele  de toate… caloriile! Dimpotriva voi ar trebui sa ma convingeti sa intru si sa consum!

Chiar asa, de asta ar si trebui sa castig! Daca as manca gratis de suficiente ori poate ar incepe sa-mi si placa!

Oricum, va rog sa nu-mi dati nici macar punctele pentru postare. Ce-i drept chiar nu intru in astfel de locuri decat daca foamea ma roade cu dinti de otel sau daca am nevoie urgenta (super urgenta!) la toaleta. Si-atunci cumpar la iesire o placinta sau o inghetata din bun-simt, ca deh, civilizatia asta are si ea un pret.

Asa ca voi cei care ma cititi (majoritatea imi sunteti tare dragi) puteti sa-mi spuneti (daca tineti la sanatatea mea) daca sa ma duc sau nu. N-am facut in viata mea un review… dar ar fi unul dur caci as “corecta” ca la scoala lucrarile elevilor: dupa barem. Iar eu cu gustul stau bine, adica depistez ce nu e natural mai degraba decat sa ma las vrajita de combinatia unor condimente. Stiti… puiul are gust de la mama lui, nu trebuie sa i se fabrice unul!

Sa ma opresc din scris?? In felul asta o sa fac un promovare negativa si s-a dus naiba un concurs pe care oricum nu mi-am propus sa-l castig. Ba da, mint! Dar asta era inainte sa vad ca e vorba despre mancare. Creativitatea non-profit nu exista, mai om naiv!

Poate in loc sa ne cheltuim timpul cu promovarea, twitter, retwitter, inghiontind prietenii comenteaza mah ca-ti dau si tie o aripioara! mai bine ati trimite un sms la 879 pentru Andrei Gheorghe de 2 euro, doar atat (pana si eu de pe cartela am facut asta in 2 secunde, adica in mult mai putin timp decat va ia voua sa-mi cititi aberatiile dupa o zi de munca!).  Are 31 de ani,  e tatic si trebuie sa traiasca, sa-si duca copilul de mana la gradinita sau poate chiar la KFC intr-o buna zi.

Acea zi nu face parte inca din numaratoarea inversa…

Intelegeti??! Sau voua nu vi se poate intampla!

A, da si sa nu uit…

Pofta buna!

P.S.

asa arata un ou sau doua sau trei
oul sau gaina. Eggs

asa arata o gaina stand pe oua
o gaina clocind. Chicken. Hen on eggs.

si asa arata un pui
puiul de gaina. Chicken

5 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *